Ne a szoftverrel kezdje! Hogyan épül fel egy MLM cég?

2016. október 03. 12:48 - Mtrvic

Noha egy professzionális MLM szoftver elengedhetetlen egy jól működő, sikeres cég felépítéséhez, egy új étterem kialakítását sem a lábosok beszerzésével kezdi az ember. MLM-es vállalatokkal dolgozunk hosszú évek óta, ezért van némi tapasztalatunk ebben a műfajban, sok kis cégnek segítettünk az indulásnál, akik mára naggyá váltak.

14536808_10209471220730486_1664870097_o.jpg

A jó MLM szoftver az eszköz, a cég legbiztosabb támasza, de ahhoz, hogy odáig eljusson a menedzsment, hogy a legjobb szoftver kiválasztásán gondolkozzon, nagyon sok mindennek kell megvalósulnia.

Felsorolásunk az alapoktól indul, feltételezve, hogy megvan az ötlet, a termékkör és az elhatározás mellett az elszántság is, hogy sikeres MLM cégként lépjen a piacra. A következőket senki nem úszhatja meg (az MLM alapok tetszőlegesen átugorhatók, attól függően, hogy Ön hol tart éppen):

  1. Keressen fel egy könyvelőt, lehetőleg olyat, aki jártas az MLM területén és naprakész a különböző változásokat tekintve. Gyanús, ha a felmerülő kérdések kapcsán „utána kell nézni” valaminek, a tapasztalt, jól képzett könyvelők kisujjában van a szakma.
  2. Keressen fel egy olyan ügyvédet, aki nemcsak a cégalapításban, hanem az MLM kínos kérdéseiben is otthon van. Ingoványos terep, ezért jogilag is a lehető legbiztosabb lábakon kell állnia a cégének.
  3. Romantikus és becsülendő, ha valaki a nulláról építi fel a cégét, de inkább szponzorok, partnerek bevonását ajánljuk, akik rövid idő alatt megismertetik a cégét sok emberrel. Komoly kapcsolati tőkével, nagy hálózattal rendelkező személyekre gondoljon.
  4. Vegye sorra a konkurenciát. Hogyan dolgoznak, mennyiért adják, milyen promóciókkal dolgoznak, hogy néz ki a weboldalul és ki csinálta azt, stb. Fontosabb mint hinné, ha el tudja helyezni a cégét a piacon, akkor nagyon sok olyan problémát kiküszöbölhet, amit máskülönben csak nagy nehézségek árán sikerülne.

 

Ha ezek megvannak, akkor jöhet a szoftver. Ne kapkodjon, itt nem biztos, hogy jó megoldás, ha „kipróbál ezt-azt”. Egy esetleges váltás esetén nagyon nehéz lesz átmenteni az adatokat az új rendszerbe. Nézze végig a lehetséges szoftvereket, ajánlatokat, üljön le több céggel tárgyalni, és csak utána döntsön. Hosszú évekre kötelezi el magát, és ha nem működik jól a rendszer, akkor az érezhetően visszavesz a cég produktivitásából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr3111754309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása