A tagokat is bűntetheti a hatóság egy bedőlt, lefülelt csaló MLM/piramisjáték esetében

2016. október 22. 21:51 - MLMSzoftver

Vajon bűntethetők a tagok, résztvevők egy bedőlt MLM-nél? A Minneren azért hozok ilyen MLM-es tartalmakat, mert meg akarlak titeket védeni a későbbi problémától. Sajnos folyamatosan jönnek létre az átverés gyanús MLM-ek (linkek a cikk végén). Meg is kerestem nektek, hogy vajon bűntethető egy átlagos MLM résztvevő, vagy egy vezető.

Itthon, Magyarországon a pilótajáték, piramisjáték szervezése bűntetendő, sőt letöltendő bűntetést vonhat maga után. Persze azt gondolnád, hogy maximum az MLM elindítóját, alapítóját fogják felelősségre vonni. Sajnos ez nem igaz. A Büntető Törvénykönyv a szervezőket is bűnteti... Folytatás az eredeti oldalon...

A LEVELS MLM Szoftver csak abban az esetben vásárolható meg, ha a megbízó minden tekintetben bizonyítani tudja, hogy üzlete nem pilótajáték.

 

Forrás: minner.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr111830885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása