Egy jó MLM-es folyamatosan tanul

2016. november 04. 09:00 - Mtrvic

Napjainkban talán még inkább érvényes, mint korábban, hogy – akár csak a jó pap – a jó MLM-es is holtig tanul. Különösen igaz ez az internet elképesztő térnyerése következtében, ma már ugyanis bárki hozzáférhet több száz, vagy inkább több ezer specifikus oktatóanyaghoz. Legyen az írott, audio, vagy video anyag érdemes legalább heti rendszerességgel magunkba szívni az újdonságokat. Összeszedtünk három igazán profi MLM blogot, amit hiba lenne nem követni. 

45334781_l.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Kairos MLM(-nek álcázott) cég kivérzett ma a médiában

2016. november 02. 14:25 - MLMSzoftver

Nem régiben a Fortresst kapcsolták le pilótajéték szervezés gyanújával és vár előzetesben az ügyvezető, ma  az index.hu a 444.hu és a hvg.hu is megírta (végre), hogy miért teljesen biztosan pilótajáték a Kairos.
A Kiszámoló ugyan már tavaly decemberben felhívta a figyelmet, az országos média csak most hozta nyilvánosságra.
A Homár blog pedig januárban bemutatott egy óriási hazugságot is, ugyanis a Kairos azt hangoztatta, hogy ügyfelük a Nissan. A Nissan pedig ezt nemes egyszerűséggel tagadta és jogi lépéseket helyezett kilátásba.

Zárt csoportokban már mi is többször felhívtuk arra a figyelmet, hogy nem fenntartható gazdaságilag, ha valaki 250%-os hozamot ígér. A Questor még a 8-10%-okba is belebukott. Erre jön egy orosz cég és 2.5-szeres megtérülést ígér, csak mert bekapcsolja a számítógépét és feltelepít egy programot.

Sokan elhitték, és talán még többen vannak, akik még most sem
Van olyan elvakult tag, aki szándékosan el sem olvassa a megjelent híreket, nehogy "eltérítsék a céljától". 

Elgondolkodtató, hogy azok az emberek, akiknek már az országos média is felnyitni próbálta a szemét:
A) Tudják, hogy átverésen dolgoznak és szándékosan csapnak be embereket, abba kellene hagyni!
B) Maguk is átverés áldozatai, de akkor most már végre megvilágosodhattak, így irány az A) eset! :)
Szóval, aki B) után nem lép az A)-ra... vessen magára és szégyellje is magát!

Mikor lehet benne szinte teljesen biztos, hogy pilótajátékról van szó?
Ha az alábbiakra mind azt tudja mondani, hogy IGEN!, akkor lépjen tovább azonnal és ne nyissa ki a pénztárcáját?
 - Ezzel csábítják: Most induló üzlet "MOST kell beszállni, mert az elején vagyunk és az egész világ célpiac!"
 - Elhangzik hasonló: "Csak gondolj bele, hogy a pénzed szinte azonnal megtérül, rövid idő alatt pedig megtöbbszörözheted!"
 - Az értékesítő már kifizetett nagy összegekről beszél, esetleg prezentál is valamiféle kivonatot erről (az elején mindenki megkapja a pénzét
 - Nem érted igazán a terméket vagy szolgáltatást?
 - Csak be kell hoznod pár ismerőst és neked máris ingyen van?
 - Hasonlót hallasz: Azért nem hallani a médiában, mert ilyen jó lehetőségeket zárt körben kell tartani, de most eljutott hozzád!
 - A pénz külföldről érkezik majd meg hozzád?
 - A bevételekből kiosztott jutalék akár több, mint 70-75%?
 - Elhangzik: A cég ügyfelei világcégek vagy emberek millió világszerte! Ebből lehet részed, ha most csatlakozol.

Nem állítom, hogy egy-egy pont teljesülése biztosan pilótajátékot jelent. De ha mindegyikre igen a válasz, akkor garantált, hogy BTK-ba ütközik a tevékenység és jobb ha odébbáll.

Az MLMSzoftverünk kapcsán minden esetben gondos előszűrést végzünk mielőtt egyáltalán szolgáltatunk bármit is a leendő megbízók részére. 

Legyen Ön is óvatos!

 

Szólj hozzá!

Tudáspláza építése az MLM-szoftverrel

2016. november 02. 09:00 - Mtrvic

Az őszinte visszajelzést nem csak arra kell használnia egy feltörekvő cégnek, hogy saját egóját építse. A kritikákat meghallgatva és megfontolva kell tovább menni az elképzelt úton, hogy a szolgáltatás egyre jobb, a vállalat pedig egyre erősebb legyen. Mi kizárólag így tartjuk elképzelhetőnek a folyamatos fejlődést, ezért büszkék vagyunk rá, hogy a ShareCard-ot is a partnereink között tudhatjuk. 

49850037_l.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Miért jó, ha mobilon is elérhető a szoftver?

2016. október 31. 09:00 - Mtrvic

Ma már az emberek 70%-a mobilon internetezik, különösen igaz ez azokra, akik folyton úton vannak. E-mail és közösségi média, hírolvasás, tőzsdeindex, a rohanó tempóban dolgozóknak a nagyképernyős okostelefon és a korlátlan internet már nem csupán luxus. Pár év alatt a mobiltelefon ugyanúgy univerzális munkaeszköz lett, mint a laptop, éppen ezért nem hagyhatja figyelmen kívül a mobilos megjelenést, amikor a legjobb MLM szoftvert keresi. 

45626111_l.jpg

Bizonyára már ön is tapasztalta, hogy amikor telefonon internetezik, akkor nem egyforma minőségben jelennek meg a felkeresett weboldalak. Bizonyos esetekben össze-vissza kell „rángatni” a képernyőt, hogy folyamatosan olvasható legyen a weboldal tartalma. Vannak ugyanakkor olyan weboldalak, amelyek tökéletesen jelennek meg, mintha mobilra szabták volna azokat. 

Ez azért lehet, mert mobilra is szabták ezeket a weboldalakat 

Az úgynevezett mobilra optimalizált weboldalak futótűzként terjednek a világhálón, ahogy a felhasználók egyre többet szörfölnek a mobiltelefonjuk segítségével, úgy kapcsolnak a szolgáltatók és a honlapok tulajdonosai is.  

Bizonyos cégek már a vállalatirányító szoftvereiket is direkt úgy írják, hogy mobilon, vagy például tableten is tökéletesen jelenjenek meg, és ugyanúgy lehessen kezelni, mintha csak asztali számítógépen intéznénk az ügyeinket. 

Az értékesítői imádni fogják! 

Az MLM-szisztémában történő értékesítés ugyan változott valamelyest az elmúlt húsz évben (pont az online világ egyre szélesebb térnyerése miatt), de alapvetően még mindig egy mobilabb, sokat mozgó iparágról van szó.  

Az értékesítőink folyamatosan mozgásban vannak, ezért rendkívül hálásak lesznek, hogy a webirodájuk eléréséhez, vagy a mindennapi ügymenethez nem kell visszamenni az irodába két ügyfél között. Könnyedén, akár a kocsiban ülve, vagy az utcán sétálva elintézhetik, amit akarnak.  

A mobilra optimalizált rendszerek könnyebb, gyorsabb ügyintézést, ezáltal jobb eladási mutatókat generálnak. Nem kerülheti meg, hogy olyan MLM-szoftverrel dolgozzon, ami mobilra optimalizált kezelőfelülettel rendelkezik, hiszen ma már azok vannak kisebbségben, akik nem törődnek az online megjelenés trendjeivel. Ők pedig nagyon hamar lemaradnak a versenytársaktól.

Szólj hozzá!

Mire jó az MLM?

2016. október 28. 13:32 - Mtrvic

MLM-rendszerű értékesítésre nem minden termék és nem minden elképzelés alkalmas. Fontos megvizsgálni a cég struktúráját, hiszen az arra alkalmatlan felépítésű cégek csak szenvedni fognak az MLM szabályrendszerében. Van önnek pár jó tippünk, amennyiben most fontolgatja MLM-cég alapítását, vagy ha esetleg a már meglévő cégét szabná át az MLM követelményeinek megfelelően. 

10127839_l.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A tagokat is bűntetheti a hatóság egy bedőlt, lefülelt csaló MLM/piramisjáték esetében

2016. október 22. 21:51 - MLMSzoftver

Vajon bűntethetők a tagok, résztvevők egy bedőlt MLM-nél? A Minneren azért hozok ilyen MLM-es tartalmakat, mert meg akarlak titeket védeni a későbbi problémától. Sajnos folyamatosan jönnek létre az átverés gyanús MLM-ek (linkek a cikk végén). Meg is kerestem nektek, hogy vajon bűntethető egy átlagos MLM résztvevő, vagy egy vezető.

Itthon, Magyarországon a pilótajáték, piramisjáték szervezése bűntetendő, sőt letöltendő bűntetést vonhat maga után. Persze azt gondolnád, hogy maximum az MLM elindítóját, alapítóját fogják felelősségre vonni. Sajnos ez nem igaz. A Büntető Törvénykönyv a szervezőket is bűnteti... Folytatás az eredeti oldalon...

A LEVELS MLM Szoftver csak abban az esetben vásárolható meg, ha a megbízó minden tekintetben bizonyítani tudja, hogy üzlete nem pilótajáték.

 

Forrás: minner.hu

Szólj hozzá!

Az MLM-hez is fontos a UX

2016. október 05. 09:55 - Mtrvic

Reméljük, hogy ezzel mindenki egyetért, de a biztonság kedvéért, azért kifejtjük egy kicsit jobban is, hogy mire gondolunk. Az online marketing, illetve a webdesign területén nem ritka, hogy a felhasználói élményre (User eXperience – UX) hivatkoznak. Oldalak százait lehetne teleírni az ezzel kapcsolatos szakirodalommal. Megvizsgáltuk, hogy miért fontos ez egy MLM szoftver és a hozzá kapcsolódó honlap tekintetében.

48343927_l.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Ne a szoftverrel kezdje! Hogyan épül fel egy MLM cég?

2016. október 03. 12:48 - Mtrvic

Noha egy professzionális MLM szoftver elengedhetetlen egy jól működő, sikeres cég felépítéséhez, egy új étterem kialakítását sem a lábosok beszerzésével kezdi az ember. MLM-es vállalatokkal dolgozunk hosszú évek óta, ezért van némi tapasztalatunk ebben a műfajban, sok kis cégnek segítettünk az indulásnál, akik mára naggyá váltak.

14536808_10209471220730486_1664870097_o.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Mi a sikeres MLM cégek titka?

2016. szeptember 30. 12:45 - Mtrvic

Az MLM rendszerű cégek berobbanása óta sokan próbálkoztak már hasonlóval Magyarországon, de az igazság az, hogy többen buktak el, mint ahánynak sikerült maradandót alkotnia. Utóbbiak esetében nem is feltétlenül azokra gondolunk, akik silány terméket próbáltak rásózni a vevőkre, vagy esetleg a törvénytelenség határát súrolta a tevékenységük. Tényleg sok olyan cégről tudunk, akik valami jót szerettek volna, de mégis elbuktak. Ezeknek a cégeknek nagyjából ugyanaz a két fő problémájuk volt, amik azonban szorosan összefüggenek egymással.

40855736_l.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

MLM vagy pilótajáték

2016. szeptember 19. 15:27 - MLMSzoftver

Naponta látok olyan álláshirdetéseket, ahol otthon végezhető, jól fizető munkát ígérnek.

Ennek jó része átverés, a többi valószínűleg valamilyen MLM ajánlat.

Az átverésekre nem szeretnék túl sok időt vesztegetni, ezek arról ismerhetőek meg hogy

  • előre pénzt kérnek az információért
  • túl szép, hogy igaz legyen, pl. gyakorlatilag semmi munkáért irreálisan magas fizetést ígér
  • a közvetítő nincs regisztrálva a székhely szerinti munkaügyi központnál
  • vagy a fenti három egyszerre

Az MLM ajánlatokat (Multi Level Marketing) onnan lehet megismerni, hogy gyakorlatilag semmiféle információt nem adnak se telefonon, se emailben, csakis egy személyes találkozó során. Ez azért van, mert kidolgozott forgatókönyvvel rendelkeznek a jelölt beszervezésére, az összes kifogás kezelésére és a lehető legvastagabb mézesmadzag húzogatására.

Tovább olvasom itt...

 

 

Forrás: http://szagertoivelemeny.blog.hu/2016/09/16/mlm_vagy_pilotajatek_618

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása