Mikor érdemes MLM-ben értékesíteni?

2016. június 24. 18:10 - Mtrvic

Az MLM értékesítő szakma ugyanolyan, mint bármelyik másik: találkozunk kihívásokkal, előfordulnak hullámvölgyek, jó és rossz pillanatok.

Talán Ön is elgondolkodott azon, hogy érdemes-e belevágni vagy ha már belevágott, megéri-e a sok energia- és időbefektetést.

A továbbiakban azt mutatjuk meg, hogy milyen esetekben nincs helye a kétségeknek, hogy mikor éri meg MLM-ben értékesíteni.

34460606_l.jpg

Az első és a legfontosabb dolog: mint minden üzletet, az MLM-vállalatokat is az ügyfelek éltetik. Ha ők elégedettek, akkor lesz jövője hosszú távon az üzletnek. És mitől elégedett az ügyfél? Értelemszerűen attól, ha azt kapja, amit vár. Tehát: fontos, hogy az értékesített termékről ne állítsunk valótlant eladást remélve így. A kis trükk hamar kiderül és ezzel ahelyett, hogy építenénk, inkább rontjuk az üzletet.

Fontos még a motiváltság és az elhivatottság az értékesítő részéről. Nem mindegy, hogy kedvtelenül végzi munkáját vagy teljes odaadással. Motivációt jelenthet a magas díjazás.

Az MLM értékesítő nagy kapcsolati tőkével rendelkezik. Ha sokan ismerik, kommunikatív és a szavak embere, akkor a szakma egyértelműen Önnek való.

Mindemellett az is fontos, hogy a rendszer jól működjön és átlátható legyen. Korrekt elszámolási rendszerre van szükség mind a vevő, mind az értékesítők, mind a menedzsment és a tulajdonosi kör részére is.

Tehát összefoglalva elmondhatjuk, hogy nem éri meg MLM értékesítőnek lenni akkor, ha a termék minősége gyenge, esetleg túlságosan sokba kerül. Fontos távol tartani magunkat a szélsőségektől!

Az üzlet akkor sem éri meg az energia- és időbefektetést, ha a menedzsment vagy a tulajdonosi kör által felajánlott jutalék túlságosan kevés. A kapcsolati tőkét és az értékesítéshez szükséges készségeket igenis, meg kell fizetni.

A nem pontos elszámolási rendszer és a pénzügyi bizonytalanság is okozhat kellemetlenséget. Itt meg kell említenünk a minőségi MLM-szoftver beszerzésének fontosságát. Ilyenre lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr218837704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása