Egy jó MLM-es folyamatosan tanul

2016. november 04. 09:00 - Mtrvic

Napjainkban talán még inkább érvényes, mint korábban, hogy – akár csak a jó pap – a jó MLM-es is holtig tanul. Különösen igaz ez az internet elképesztő térnyerése következtében, ma már ugyanis bárki hozzáférhet több száz, vagy inkább több ezer specifikus oktatóanyaghoz. Legyen az írott, audio, vagy video anyag érdemes legalább heti rendszerességgel magunkba szívni az újdonságokat. Összeszedtünk három igazán profi MLM blogot, amit hiba lenne nem követni. 

45334781_l.jpg

Lehetne az is ennek a cikknek a címe, hogy A legjobb MLM blogok, amiket kötelező követned, de az a helyzet, hogy a mai online viszonyok között, ha nem is végtelen számú, de túlzás nélkül majdnem száz olyan blogot tudnánk felvonultatni, ami valamilyen tekintetben hiánypótló a maga területén. 

Ilyen mennyiségű információval senkit sem szeretnénk sokkolni, viszont valahol el kell kezdeni önmagunk és a kollégáink edukálását, ezért összeszedtünk három olyan blogot, amivel érdemes kezdeni. 

1: http://rayhigdon.com/ 

Ray Higdon igazi online MLM menő, olyan szinten uralja az MLM tematikus blogoszférát, hogy az gyakorlatilag felülmúlhatatlan. Blogol, rádiózik, videókat tesz közzé és oktat, sőt elsősorban oktat. A vagyonánál már csak a tudása hatalmasabb, enyhe kifejezés az, hogy érdemes rá odafigyelni. 

2: https://networkmarketingpro.com/ 

Eric Worre 25 éve csinálja az MLM-et, és ez idő alatt nemcsak, hogy a világ egyik legtöbbet tapasztalt értékesítője lett, de saját cégével ma már évi 200 millió dolláros bevételnél tart. Saját, oktató jellegű blogja a világ legolvasottabb site-ja ebben a témában, az oldalon szörfölni már csak azért is érdekes, hogy lássuk, mekkora őrület van az MLM körül a tengerentúlon. 

3: http://workwithtobyandlayla.com

Toby és Layla Black mindenképp kilógnak kicsit a népszerű és sikeres MLM-bloggerek közül. Ők nem öltönyös, középkorú úriemberek, hanem egy fiatal pár, akik viszont elképesztő dinamikával segítik az üzleted, ha kapható vagy az online marketing alapvető és kevésbé ismert fogásaira. 

Nos, a sort szerencsére még nagyon sokáig lehetne folytatni, ahogy a későbbiekben folytatni is fogjuk, de egyelőre legyen elég ennyi. Kiindulási alapnak ez a három blog is tökéletes, aztán majd visszatérünk még erre a témára, mert a sikeres vállalkozó tényleg élete végéig tanul. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr7211846071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása