Olivia Fox Cabane és a karizmatikusság

2016. május 26. 14:18 - Mtrvic

Bizonyára hallott már a Maslow-piramisról. Ez Abraham Maslow motivációs piramisa, mely szükségleteink hierarchiáját mutatja.

A piramis alján olyan alapvető élettani szükségletek helyezkednek el, mint az éhség vagy szomjúság, a második szinten a biztonságot és a védelmet találjuk, a harmadikon pedig a szeretet és az összetartozást. A piramis negyedik szintjén az önbecsülés, az ötödik, és egyben a legfelső szintjén pedig az önmegvalósítás jelenik meg. 

10246928_l.jpg

Nézzünk csak egy egyszerű példát! Ha szomjasak vagy éhesek vagyunk (a piramis 1. szintje), akkor nem foglalkozunk az önmegvalósítással (5. szint), hiszen alulról kell építkeznünk.

Tehát mindannyiunk célja az önmegvalósítás, azonban ehhez karizmatikus személyiséggel kell rendelkeznünk. Ez valóban így lenne?

Olivia Fox Cabane ezt egy kicsit másképp látja.

Az írónő véleménye az, hogy bármelyikünk megtanulhatja, hogyan lehet kisugárzásunk karizmatikus. Olivia Fox Cabane több művében is ír a karizmatikusságról, a Személyes vonzerő – A karizmatikus ember titka című könyve is egy rendkívül hasznos motivációs könyv.

Karizmatikus kisugárzásunkat nem csupán a mindennapi életben hasznosíthatjuk, hanem az üzleti életben, értékesítés során is kamatoztathatjuk. Az eladási technikák megtanulása mellett ez is segítségünkre van az MLM-vállalatokban.

A Személyes vonzerő – A karizmatikus ember titka című mű megsúgja a titkot: olyan módszereket, technikákat kell elsajátítanunk, melyek alkatunkhoz leginkább illenek.

A könyvből megtudhatjuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy befolyásosabbak, meggyőzőbbek és ösztönzőbbek legyünk. Amikor pedig már elsajátítottuk ezt a tudást, hatékonyságunkat és munkatársaink teljesítményét egy személyre szabott MLM-szoftver használatával növelhetjük.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr48748856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása