Miért jó, ha mobilon is elérhető a szoftver?

2016. október 31. 09:00 - Mtrvic

Ma már az emberek 70%-a mobilon internetezik, különösen igaz ez azokra, akik folyton úton vannak. E-mail és közösségi média, hírolvasás, tőzsdeindex, a rohanó tempóban dolgozóknak a nagyképernyős okostelefon és a korlátlan internet már nem csupán luxus. Pár év alatt a mobiltelefon ugyanúgy univerzális munkaeszköz lett, mint a laptop, éppen ezért nem hagyhatja figyelmen kívül a mobilos megjelenést, amikor a legjobb MLM szoftvert keresi. 

45626111_l.jpg

Bizonyára már ön is tapasztalta, hogy amikor telefonon internetezik, akkor nem egyforma minőségben jelennek meg a felkeresett weboldalak. Bizonyos esetekben össze-vissza kell „rángatni” a képernyőt, hogy folyamatosan olvasható legyen a weboldal tartalma. Vannak ugyanakkor olyan weboldalak, amelyek tökéletesen jelennek meg, mintha mobilra szabták volna azokat. 

Ez azért lehet, mert mobilra is szabták ezeket a weboldalakat 

Az úgynevezett mobilra optimalizált weboldalak futótűzként terjednek a világhálón, ahogy a felhasználók egyre többet szörfölnek a mobiltelefonjuk segítségével, úgy kapcsolnak a szolgáltatók és a honlapok tulajdonosai is.  

Bizonyos cégek már a vállalatirányító szoftvereiket is direkt úgy írják, hogy mobilon, vagy például tableten is tökéletesen jelenjenek meg, és ugyanúgy lehessen kezelni, mintha csak asztali számítógépen intéznénk az ügyeinket. 

Az értékesítői imádni fogják! 

Az MLM-szisztémában történő értékesítés ugyan változott valamelyest az elmúlt húsz évben (pont az online világ egyre szélesebb térnyerése miatt), de alapvetően még mindig egy mobilabb, sokat mozgó iparágról van szó.  

Az értékesítőink folyamatosan mozgásban vannak, ezért rendkívül hálásak lesznek, hogy a webirodájuk eléréséhez, vagy a mindennapi ügymenethez nem kell visszamenni az irodába két ügyfél között. Könnyedén, akár a kocsiban ülve, vagy az utcán sétálva elintézhetik, amit akarnak.  

A mobilra optimalizált rendszerek könnyebb, gyorsabb ügyintézést, ezáltal jobb eladási mutatókat generálnak. Nem kerülheti meg, hogy olyan MLM-szoftverrel dolgozzon, ami mobilra optimalizált kezelőfelülettel rendelkezik, hiszen ma már azok vannak kisebbségben, akik nem törődnek az online megjelenés trendjeivel. Ők pedig nagyon hamar lemaradnak a versenytársaktól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr3811845991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása