MLM: fő- vagy mellékállás?

2016. augusztus 18. 11:50 - Mtrvic

Amikor a multi level marketingről, vagy a hálózatos értékesítési rendszerekről van szó, akkor gyakran halljuk azt a mellette szóló érvek között, hogy a saját magunk főnökei lehetünk.

Jól hangzik? Természetesen! Hiszen ki ne szeretné beosztani a saját idejét, és akkor dolgozni, amikor kedve van? A helyzet azonban az, hogy a fenti állítás meglehetősen félrevezető, ráadásul azt is sugallja, hogy ha például Ön belevág az MLM rendszerű értékesítésbe, akkor viszonylag kevés munkával hatalmas jövedelemre tehet szert. 

43007955_l.jpg

De mi történik, ha felmond a munkahelyén, és mégsem jön be az üzlet, mert nem keres eleget, vagy a cég bizonyul megbízhatatlannak?

Fő- vagy mellékállásban legyen értékesítő?

A helyzet az, hogy könnyű elcsábulni. Az ember elolvassa a sikertörténeteket, és azt gondolja, hogy ezt ő is meg tudja csinálni, ezért nincs is szüksége arra a biztos havi jövedelemre, amit a napi nyolcórás munkával keresett.

Azt azonban sokan elfelejtik, hogy a sikeres értékesítők nem tegnap kezdték el a pályát – hosszú évek kemény munkája és tapasztalata van mögöttük, olyan kiterjedt kapcsolati rendszerrel, aminek a kiépítése eltartott egy ideig. Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie, aki MLM-ben gondolkodik, és fel kell készülnie az esetleges kezdeti kudarcokra is.

Ne hagyja ott a munkahelyét, amíg nem jönnek az eredmények!

Ha belép egy multi level marketing hálózatba, akkor érdemes lépésről lépésre haladnia. 

Hogy ez mit jelent? 

Ne hagyja ott azonnal a fix állását, az ugyanis egy biztos hátteret nyújt majd az első időkben, amikor az üzlet beindul, és még nem pörög 100%-on. Így nem kell idegeskednie amiatt, ha a jutalék nem éri el a tervezett szintet, a számlák pedig csak jönnek és jönnek.

Ez az időszak tökéletes lesz arra is, hogy elegendő tapasztalatot szerezzen, és hogy megnézze, mire számíthat – nagyjából mekkora jövedelemre, és hogy ezért mennyi időt és energiát kell invesztálnia a munkába. 

Amikor úgy látja, hogy az MLM-mel is biztos egzisztenciát teremthet, és képes elérni azt a keresetet, amivel korábban rendelkezett, akkor megteheti a döntő lépést, és búcsút inthet a főnökének!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr8910411700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása