Hogyan válasszon MLM hálózatot?

2016. augusztus 15. 12:47 - Mtrvic

Amikor egy ismerőse megkeresi azzal, hogy van egy remek ajánlata az Ön számára, valószínűleg gyanakvással néz majd rá. Hiszen ami jól hangzik, és jól néz ki papíron, rengeteg kockázatot rejthet magában. 

Mielőtt tehát belevágna, és csatlakozna egy MLM értékesítési rendszerhez, érdemes egy kis kutatómunkát végeznie, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg.

34148485_l-2.jpg

Nézzen utána a cégnek!

Az internet világában csak néhány percet vesz igénybe, hogy utánanézzen az adott cégnek: milyen régen alapították, mennyire stabil, és mi a vásárlók és az értékesítők véleménye a termékéről, szolgáltatásáról. Ezek alapján már viszonylag világos képet kaphat róla, hogy megéri-e beszállnia az üzletbe, vagy inkább egy másik lehetőséget vegyen számításba.

A vállalkozás vezetőire is érdemes rákeresnie, hogy hol dolgoztak előtte, és azon a területen mennyire voltak sikeresek. Ha azt találja, hogy mindig csak süllyedő hajót hagytak maguk után, akkor ne kockáztasson, hiszen számos egyéb MLM hálózat közül választhat.

Tudja meg, milyen minőségű a termék, hasznos-e a szolgáltatás!

Jó terméknek nem kell cégér, szól a régi mondás. Ma már tudjuk, hogy a szélesebb kínálat és a nagy verseny miatt ez a szlogen nem igaz, az azonban tény, hogy egy olyan árucikk, ami kiváló minőségű, vagy többet tud, mint az üzletekben kapható hasonló termék, nagyobb sikerre számíthat, tehát könnyebb lesz értékesíteni azt.

Az is fontos, hogy azonosulni tudjon a termékkel, mert ha Ön sem szereti, és nem hisz benne, akkor nehéz lesz meggyőznie másokat arról, hogy megvegyék. Nem tetszik Önnek a termék? Keressen olyat, amit Ön is szívesen használna!

Járjon utána, hogy milyen rendszerben működik a díjazás!

Ha igazán sikeres szeretne lenni az MLM-es értékesítés területén, akkor időt is kell szánnia a munkára. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora a jutalék, amit a vállalkozás kínál, és hogy milyen az elszámolási rendszer. Ne csatlakozzon olyan MLM hálózathoz, ahol nem érzi, hogy a díjazáson keresztül is megbecsülik Önt!

Kínál-e tréningeket a cég?

Még a született értékesítőkre is ráfér, hogy időről időre tréningeken vegyenek részt, ahol új technikákat tanulhatnak, és jobban megismerhetik a terméket. Ez a mentori rendszer miatt is fontos, így ha a cég nem kínál tréningeket, érdemes továbbállnia.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr3310411680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása