Forgalomnövelés: a kommentek ereje

2016. június 17. 13:08 - Mtrvic

Az előző két bejegyzésünkben már nyújtottunk kis segítséget és előrukkoltunk pár ötlettel annak érdekében, hogy az Ön üzlete is sikeresebb lehessen. Hogyan növelhetjük weblapunk, blogunk látogatottságát? Miért jó az nekünk?

Minél többen tévednek honlapunkra, annál nagyobb az esélye, hogy újabb ügyfelekre teszünk szert. A XXI. században részben sodródnunk kell az árral, részben pedig tudatosan kell alakítanunk sorsunk alakulását.

42823604_l.jpg

Manapság az az üzlet, mely nem rendelkezik weblappal, gyakorlatilag nem is létezik. Ha a technológia ilyen mértékben fejlődik, ahogy eddig, akkor maholnap azt mondhatjuk, hogy már azok a vállalatok is halálra vannak ítélve, melyeknek weblapja nem reszponzív.

Ebben a bejegyzésben maradunk a témánál: a weblapok világánál és annál, hogy hogyan is növelhetjük a forgalmat kommentekkel.

Korábban, nem is olyan régen a kommentekben backlinkeket osztottak meg, azaz egyszerűen csak az oldalról más, külső oldalra vezető címet adtak meg. Ennél sokkal jobb módszer is létezik. Lássuk csak, mire gondolunk!

Válasszon ki néhány olyan oldalt, fórumot, amelyekről azt gondolja, hogy a jövőbeli ügyfelei számára hasznosaknak és érdekeseknek bizonyulnak és felkeresik azokat! Ha megvan, akkor látogassa őket rendszeresen, kövesse figyelemmel az eseményeket és időről időre ossza meg saját gondolatait a témákkal kapcsolatban. Akár ennek menedzseléshez is igénybe tudja venni az MLM-szoftvert, ami a munkája minden területén a segítségére lehet, hiszen személyre szabottan, az Ön igényeinek megfelelően készül.

Mindenképp a beszélgetésbe kapcsolódjon be és ne reklámozza magát! A kommenteknek 50-100 szó közöttinek kell lenniük ahhoz, hogy kiváltsák a kívánt hatást.

A stratégiával elérheti, hogy egyéb felhasználók könnyedén rátaláljanak oldalára, viszont először fel kell keltenie érdeklődésüket. Jól átgondolt és jól megfogalmazott kommentekre van szüksége ahhoz, hogy az oldal látogatója ne hagyja abba az olvasást a 2. mondat végén.

Figyeljen oda a tagolásra is! Kényelmesebb azt a kommentet olvasni, melyben az egyes gondolatok világosan elkülönülnek egymástól.

Szólj hozzá!
Címkék: mlm szoftver

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr988818010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása