MLM: így fogjon bele I.

2016. március 17. 21:38 - Mtrvic

Ha Ön most vág bele MLM üzletének felépítésébe, jelen bejegyzésben felsorolt tanácsok igencsak jó szolgálatot tehetnek és jelentősen lerövidíthetik a sikerhez vezető utat.

Az első és a legfontosabb, hogy mindig tartsa szem előtt az efféle üzletek két alappillérét: a közvetlen értékesítést és a kereskedelmi hálózatok létrehozását! A közvetlen értékesítés lényege, ahogy a neve is mutatja, közvetlenül adni el a termékeket és szolgáltatásokat a fogyasztóknak. A kereskedelmi hálózatok kialakítása szintén fontos: hívjon meg minél több személyt, hogy vegyenek részt üzletében!

unspecified.jpeg

Tehát már megvan a cél. Lássuk csak, mit kell tennie, hogy el is érje őket!

  1. 1.    Ne felejtse el, hogy az MLM-ben az embereken van a hangsúly!

Ezen többszintű rendszer kulcseleme az üzletbe belépő személy és nem maga a termék, így tehát, ha sikeres szeretne lenni, arra kell törekednie, hogy megoldja potenciális ügyfelei problémáit és valami hasznosat kínáljon számukra.

  1. 2.    Az üzlet sikere a többszintű értékesítési hálózatban rejlik.

A többszintű értékesítési hálózat kialakítása érdekében kétféle promóciós stratégiát alkalmazhat.

Az első lényege az elégedett fogyasztóban rejlik, aki a jól bevált termékről vagy szolgáltatásról rokonainak és barátainak is mesél, így még tovább nő az ügyfélkör.

A második stratégia egy olyan problémára épít, melyen az emberek többsége osztozik. A vállalat felismeri a gondot és megoldást kínál rá.

Mindkét esetben nagyon fontos, hogy „ne engedjük el az ügyfél kezét". Célunk az ő elégedettsége és csak akkor lesz elégedett a termékkel, ha azt megfelelően használja. Éppen ezért egészen addig tartsa vele a kapcsolatot, míg meggyőződése, hogy az ügyfél helyesen használja a terméket!

Másik fontos dolog, hogy ha egy új üzlettárs lép be a vállalatba, adjon meg neki minden szükséges támogatást, így nem csak lendületet kap a további értékesítéseihez, de bármikor bizalommal fordul majd Önhöz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr448491206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása