Kik vagyunk, és mit csinálunk?

2016. február 29. 11:27 - Mtrvic

Hogy egyből a lényegre térjünk, mi vagyunk a 2007-ben alakult Feki Webstudio, a LEVELS fejlesztői csapata. Munkánk során számos kis- és középvállalkozással, civil szervezettel és önkormányzattal építettünk ki jó munkaviszonyt és biztonsággal készítettük el és üzemeltetjük weboldalaikat.

Minden korszerű, fejlődni kívánó vállalatnak megvan a maga szakterülete, a miénk a szoftverfejlesztés, azon belül is az MLM-rendszerek fejlesztése.

„Rend a lelke mindennek”, szokták mondani. Ha átlátható szoftvert alkalmaz vállalata kezelésére, nem csúszhat hiba a rendszerbe.

12487875_l.jpg

A Feki Webstudio fejlesztői csapata ráadásul nem egyszerűen csak „leemeli a polcról” és odaadja Önnek jól bevált termékét. Szeretnénk a legjobbat nyújtani Önnek, így konzultációk és részletes tervezések után adjuk csak át a testre szabott szoftvert ügyfeleinknek. Nem dőlünk hátra, a mi célunk ügyfeleink elégedettsége.

És hogy miért válassza a mi szoftverünket?

A LEVELS sokat segíthet a jutalékos online értékesítés és a jutalékos offline értékesítés során is. Használatával könnyedén nyomon követhetőek az MLM-rendszer folyamatai és egyszerűbben elszámolhatóak a jutalékok is.

Célunk ügyfeleink elégedettsége, éppen ezért a termék átadása után is odafigyelünk rájuk, elérhetőek, hatékonyak, segítőkészek vagyunk és gyorsan, ugyanakkor minőségi munkát végzünk. Ügyfeleink számára teljesen igényre szabott Internet-alapú MLM-szoftvert kínálunk, mely nagyobb átláthatóságot, gyorsaságot és szervezettebb ügyvitelt is biztosít.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tervezzük meg együtt vállalkozását támogató MLM-szoftverét! Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr898428526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása