A Feki Webstudio és szoftvere

2016. április 19. 10:01 - Mtrvic

Az MLM-vállalatokban legtöbbször az átláthatatlanság okozza a legnagyobb gondot, hiszen rendkívül bonyolult rendszerekről beszélünk, összetett forgalom- és jutalékszámítással.

Hogyan lehetne orvosolni a problémát? Olyan szoftvert kell használnunk, mely megbízható és melyre hosszú távon is támaszkodhatunk.

27356856_l.jpg

A 2007-ben alakultunk Feki Webstudio néven, és azóta több kis- és középvállalkozással, civil szervezettel, önkormányzattal ápolunk jó munkaviszonyt, ezek weboldalait azóta is biztonsággal üzemeltetjük, de emellett a Levels MLM-szoftver készítésével foglalkozunk és munkánk során számos vállalatnak terveztünk már testreszabott programot. Ez azt jelenti, hogy a rendszer elkészültét konzultációk és részletes tervezés előzi meg annak érdekében, hogy az ügyfél éppen azt kapja, amit vár.

A Webstudionk biztonságos, egyedi rendszereket kiszolgáló szoftverekre specalizálódott, szakértői csapatunk képes tökéletesen igényre szabni a Levels MLM-szoftvert. A kimutatásokat, értékesítéseket és egyéb adatokat ügyfeleink akár okostelefon is nyomon tudják követni.

Abban az esetben is segíthetünk, ha egy MLM-cég már rendelkezik szoftverrel, azonban nem elégedett vele. Természetesen az első lépés egy alapos vizsgálat: ki kell deríteni, miért nem működik megfelelően a program, hogyan tehetnénk hatékonyabbá és milyen módon.

Mi feltérképezzük ügyfeleink igényét és megalkotjuk a számukra ideális szoftvert, sőt, „jó szokásunk”, hogy mindig többet adunk, mint amennyit az ügyfél elvár: valószínűleg ez áll a számos pozitív visszajelzés hátterében. Szakértői csapatunk ráadásul folyamatosan elérhető, tehát a termék átadása után sem hagyjuk magára az ügyfelet.

Szoftverünk, a Levels MLM-szoftver  a jutalékos online és a jutalékos offline értékesítések során hatalmas segítséget nyújt. Ha átlátható MLM-szoftverre van szüksége, akkor megtalálta a megoldást. Forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr288643640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása